EGYÜTTMŰKÖDŐ KÖZÖSSÉGEK – KÖZÖSEN KÖNNYEBB!

Összefogással a túlélésért!

Egyéni biztonság nem létezik. A túlélés csak közösségi összefogással biztosítható. Az ebbe történő befektetés a legnagyobb érték, a túlélés előfeltétele.

Amilyen mértékben képes ez az alternatív társadalmi-gazdasági erőtér életre kelni, olyan mértékben remélhető valóságos túlélésünk.

Mert emberhez méltó életre csak akkor számíthatunk, ha teszünk is érte valamit. Tehát összefogással a túlélésért!

KÖZÖSEN KÖNNYEBB!

Egyedül gyengék vagyunk, ha azonban erős helyi közösségeket építünk ki, és ezekből létrehozzuk a közösségek hálózatát, akkor az egyes településeken túlmutató, közös céljainkat is meg tudjuk valósítani!

Hazafiak a tisztánlátásért

Pártpolitika mentes szakértő kormányt elősegítő mozgalom A pártpolitika mentes szakértő kormányt elősegítő mozgalmat abból a célból indítottuk útjára, hogy egy valós alternatívát adjunk nemzetünknek, azoknak, akiknek elegük volt és van az állandó pártviszálykodásból, nemzetünk megosztásából, kirablásából, hazudozásból és korrupcióból. Szándékunkban áll kidolgozni szakértők segítségével nemzetünk rohamos fogyatkozásának megakadályozását, létrehozni egy olyan nemzeti gazdaságot, mely nemcsak a hazánkban élő nemzetünknek lesz képes jólétet biztosítani, hanem megteremti az alapfeltételeit a sok százezer külföldre távozott magyar hazatérésének is.